Jandarmeria, reacţie în cazul "dubelor care vin spre Bucureşti": ştire falsă

Sunday, 24 February 2019, 15:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ştirea despre dubele Jandarmeriei care ar veni spre Bucureşti este falsă, a anunţat Direcţia Generală de Jandarmi Bucureşti, într-o postare pe reţelele de socializare. 

"Atenție, știre falsă!
Facem precizarea că această știre distribuită în mediul on-line, în urmă cu puțin timp, este falsă." 

Acesta este mesajul postat pe pagina de facebook a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti care a stârnit consternare şi nedumerire, pentru că nu oferă explicaţii, 

"Nu e suficient să spuneți că e știre falsă. Nu puteți comenta voi în numele Brigăzii Mobile Constanța. Unde se ducea coloana de jandarmi care mergea azi dimineață pe A2 spre București? Voi, jandarmii din București, nu faceți față pentru un meci de fotbal și chemați în ajutor efective din țară? Dați explicații complete!", a comentat  deputatul USR Stelian Ion, dar n-a primit niciun răspuns.

Potrivit EVZ, care citează oficiali din Jandarmerie, dublele surpinse în filmarea de la care a pornit ştirea iniţială se îndreptau spre Călărași, pentru asigurarea măsurilor de ordine la meciul de fotbal dintre echipele Dunărea Călărași și Dinamo. Pentru eveniment au fost mobilizați peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța, împreună cu jandarmii din Călărași, polițiști, pompieri și Poliția Locală.

Protest şi meci în Bucureşti, coloane de dube cu jandarmi vin spre Capitală (VIDEO)

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri