Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Irina Margareta Nistor: "Bohemian Rhapsody, marele câştigător la Globuri. Merită să ia şi Oscarul"

Monday, 07 January 2019, 11:28 Sursă: REALITATEA.NET

"Bohemian Rhapsody" a fost desemnat cel mai bun film-dramă, la cea de-a 76-a ediție a Galei Globurile de Aur. Filmul i-a adus primul Glob de Aur din carieră lui Rami Malek, interpretul liderului formaţiei Queen, Freddie Mercury.

"Marele învingător este Bohemian Rhapsody, ceea ce nu e absolut nicio surpriză. Eram absolut convinsă că ia. Sper să ia şi Oscarul pentru că îl merită. E încă pe marile ecrane, eu zic să profitaţi să îl vedeţi. Înţeleg că de sărbători a fost chiar sold out în multe cinematografe. Mă bucur că, deşi era printre favorite, A Star is Born nu a luat premiu decât pentru melodie", a spus Irina Margareta Nistor.

Cea mai bună actiță de dramă a fost desemnată Glenn Close, pentru rolul din "The Wife". 

"Glenn Close este senzaţională oricând, aşa că aş putea spune în momentul de faţă că e mai grozavă decât Meryl Streep", a mai spus criticul de film.

Premiul pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Alfonso Cuaron, pentru "Roma". Acesta a triumfat şi la categoria Cel mai bun film străin. 

"Mă bucur pentru Roma şi pentru Curaon care era de departe cel mai bun regizor şi care a demonstrat asta şi la Veneţia", a mai declarat Irina Margareta Nistor.

GLOBURILE DE AUR 2019 - LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL