Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

iPhone X ajunge astăzi și în magazinele din România

Friday, 03 November 2017, 10:26 Sursă: REALITATEA.NET

iPhone X dispune de un design deosebit din sticlă şi oţel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învăţare artificială, realitate augmentată şi experienţe intense ale jocurilor 3D, încărcare wireless şi Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare şi sigură de deblocare, de autentificare şi de plată.

Camera frontală TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime şi dispune de Animjoi, captând şi analizând peste 50 de mişcări diferite ale muşchilor faciali pentru a oferi viaţă emoji-urilor într-o manieră nouă şi amuzantă.

Camera principală este complet nouă şi dispune de stabilizare optică dublă a imaginii şi include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătăţit proiectat de Apple, precum şi funcţia Portrait cu Portrait Lighting. Sticla de pe faţa şi de pe spatele iPhone X este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver şi space gray.

Deocamdată, doar un magazin îl listează și i-a fixat un preț la peste 5.000 de lei. Altfel, iPhone X în Statele Unite ale Americii costă 1.000 de dolari pentru versiunea cu 64GB. În Europa, asta înseamnă 1.000 de euro. Mai mult, fiind vorba de Vodafone, adică un operator, prețul va fi cu 80 până la 100 de euro mai mare față de piața liberă. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL