Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10) au fost lansate. Ce se întâmplă în continuare cu #iPHONE

Wednesday, 13 September 2017, 18:28 Sursă: REALITATEA.NET

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). Apple a redus prețul la modelul 8 și 8 Plus, în modelul X (10) are prețul pe care l-a avut și 7 la lansare resprectiv, de pornire de la 999 $.

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). iPhone X vine cu un design nou, bazat pe sticlă şi metal, tehnologie de încărcare wireless bazată pe standardul Qi şi chipset cu 25% mai rapid decât cel din iPhone 7. Terminalul are display numit „Super Retina” (rezoluţie 2.436 x 1.125 pixeli, densitate 458 ppi), care oferă suport HDR. iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). Noul iPhone X dispune de funcţie tap to wake pentru pornirea ecranului. Camera duală de pe terminal dispune de senzori de 12 MP (f/1.8 şi f/2.4). La fel ca în cazul Galaxy Note 8, ambele camere (wide şi telephoto) de pe spatele iPhone X dispun de stabilizare optică a imaginii. Potrivit Apple, autonomia bateriei iPhone X este cu două ore mai ridicată decât cea a iPhone 7. 

 iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). iPhone X va avea un preţ care va porni de la 999 dolari şi va putea fi precomandat, în ţările din primul val, abia peste şase săptămâni. Smartphone-ul mai include FaceID, o tehnologie de recunoaştere facială promovată ca fiind foarte sigură, dar care nu a funcţionat de două ori în timpul prezentării Apple. Compania mai are o lună şi jumătate în care poate remedia problemele. Butonul Home de pe iPhone X a dispărut, acesta fiind înlocuit de unul software.

 iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). Noile modele din seria iPhone 8 sunt echipate cu un spate din sticlă şi ramă din aluminiu, în timp ce hardware-ul intern este comparabil cu cel de pe iPhone X. Terminalele păstrează butoanele fizice Home, dispun de noi difuzoare stereo (cu 25% mai puternice decât cele de pe iPhone 7) şi au ecrane mai performante (includ funcţia True Tone de pe iPad Pro). Dimensiunile ecranelor, care sunt tot LCD, au rămas neschimbate. 

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). iPhone 8 Plus dispune de cameră duală, care beneficiază acum de noi efecte. Utilizatorii se vor putea juca cu lumina de pe faţa subiectului fotografiat în timp real. Funcţia se numeşte Portrait Lighting. 

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). Cel mai ieftin iPhone 8 va costa 699 de dolari, iar cel mai ieftin iPhone 8 Plus 799 de dolari. 

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). Un nou ceas inteligent şi Apple TV 4KAlături de noi smartphone-uri, Apple a lansat Apple Watch Series 3 şi Apple TV 4K.  

iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X (10). Apple Watch Series 3 dispune de procesor dual-core mai rapid (cu 70% decât modelul anterior), altimetru şi poate detecta acum aritmia (bătăile neregulate ale inimii). Noul sistem de operare watchOS 4 va fi disponibil pe 19 septembrie. Ca design şi dimensiuni, Series 3 este similar cu modelele anterioare. Ceasul dispune de modem LTE (foloseşte acelaşi număr ca şi telefonul). SIM-ul folosit este unul electronic (eSIM). Display-ul noului ceas are şi rol de antenă, ceasul este rezistent la apă (cel puţin poate fi folosit de către înotători) şi baterie care va ţine, potrivit Apple, „toată ziua”. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL