Iordache, reacție în scandalul Dăncilă - Manda: ”Nu ne e RUȘINE cu Viorica Dăncilă”

Friday, 15 November 2019, 10:58 Sursă: Realitatea.NET

”Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă.

Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a declarat Florin Iordache la un radio național.

 

Europarlamentarul PSD - Claudiu Manda ar fi spus într-o ședință din organizația Dolj că Viorica Dăncilă trebuie votată: „E proastă, dar e proasta noastră”, ar fi spus Manda, susțin surse din partid. Președintele PSD i-a reproșat asta și discuțiile au degenerat. Ulterior, atât Manda cât și Dăncilă au negat informațiile confirmate de mai multe surse participante la ședință.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-16 14:35:29
DoingUp searches thousands of stores such as amazon and ebay to find you the best prices for makeup skincare in an instant. If we can't find makeup skincare then chances are no one can.

Alte articole din: ACTUAL