Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ionuț Stroe: ”Discuţia legată de arena Arcul de Triumf a fost poluată politic de PSD”

Monday, 25 May 2020, 00:02 Sursă: Realitatea.NET

"PSD a iniţiat o lege în Parlamentul României pe subiectul ăsta. Ca să liniştim cumva apele, atât timp cât în această ţară legile sunt respectate şi interesul public este respectat şi protejat, baza de la Arcul de Triumf va fi deschisă tuturor sporturilor după finalizarea lucrărilor, pentru a fi utlizată la potenţialul maxim şi pentru a deservi interesul public. În concluzie, nu există exclusivităţi pe bani publici.

Arena va fi utilizată prioritar pentru sport şi, pe lângă toate meciurile şi evenimentele sportive, culturale, artistice care vor putea fi găzduite aici, şi echipa naţională de rugby va putea considera în continuare această arenă, Arcul de Triumf, drept acasă, raportându-ne la tradiţie. Eu vreau să-i asigur cei de la rugby şi pe toţi iubitorii rugbiului din această ţară că pot utiliza acest stadion fără niciun fel de problemă, nu vor avea niciun fel de restricţii, condiţionare. 

Din păcate, această discuţie legată de arena Arcul de Triumf a fost poluată politic de PSD, prin faptul că au iniţiat o lege, care este în momentul de faţă în dezbatere parlamentară, prin care vor să anuleze şi să transfere dreptul de administrare al statului către o federaţie, federaţia de rugby. PSD a încercat în mod fals să creeze un conflict între iubitorii de rugby şi iubitorii de alte sporturi. Am văzut declaraţii, fel de fel de dispute privind administrarea sau folosinţa acestui stadion asociate cu interesele private ale unora sau altora. Această problemă nu există, este una falsă", a declarat Stroe, duminică, la un post TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL