Iohannis: ”Poporul român a trimis pesediştii de trei ori acasă. PSD vrea să vină înapoi, îi e greu fără bugetul” ţării

Saturday, 16 November 2019, 11:38 Sursă: Realitatea.NET

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la primul miting al campaniei electorale pentru turul al doilea al alegerilor pentru Cotroceni. Cu acest prilej, candidatul PNL a lansat noi atacuri la adresa PSD şi a reiterat că proiectul său este acela de a realiza o "Românie Normală", fără social-democraţi

Adaugă părerea ta

Şeful statului a precizat însă că nu doreşte să fie greşit înţeles, în sensul că şi-ar dori ca PSD să plece din ţară, ci că social-democraţii să rămână în opoziţie.

„Acesta este proiectul meu. România Normală, dragii mei, nu se poate realiza cu PSD în curte. România Normală este o Românie în care PSD nu se regăseşte nici în conducerea statului, nici în conducerea judeţelor, şi sper, dacă munciţi bine, să dispară şi din majoritatea primăriilor din ţară. Şi nu vreau să fiu greşit înţeles. Eu îmi doresc o Românie fără PSD în conducere. Asta nu înseamnă că trebuie să plece din ţară. N-au decât să stea în Opoziţie, aşa se numeşte locul acela”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a criticat apoi felul în care PSD-ul înţelege să îşi facă campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, „cu minciuni” pe seama sa şi a aliaţilor săi şi a amintit că partidul condus de Viorica Dăncilă a fost trimis acasă de trei ori: la europarlamentare, la referendum şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

„Probabil aţi urmărit, unii dintre voi, campania electorală. Aţi observat cum s-au poziţionat candidaţii, sper că aţi observat un pic cum m-am poziţionat eu, promovând România Normală şi o Românie fără PSD. Dar, dragii mei, n-aveaţi cum să nu observaţi şi campania PSD. Aţi observat cum îşi arată faţa urâtă, ca să nu spun altceva, că vreau să rămân într-o zonă politicoasă, în puternic contrast cu contracandidata mea. PSD împroaşcă venin, minciuni şi fake news. Asta face PSD. Ăsta este PSD. Minciuni peste minciuni, despre mine, despre voi, despre aliaţii noştri. Asta ştie să facă PSD. Şi nu e suficient. Au pierdut şi au pierdut grav. Au fost trimişi pesediştii de trei ori acasă, de poporul român desigur – la europarlamentare, la referendum şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Şi totuşi ce auzim? PSD îşi face planuri deja, iată, pentru moţiune de cenzură. Ei vor să vină înapoi. Cum să trăiască PSD fără conexiuni la bugetul ţării? Or aşa ceva, dragii mei, cred că sunteţi de acord că nu putem să permitem!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Totodată, şeful statului a declarat că în cursa pentru palatul Cotroceni contează nu numai pe colegii săi liberali, ci şi pe cei de la Alianţa USR-PLUS, PMP, UDMR şi nu în ultimul rând, chiar şi pe cei din PSD pe care ştie că nu îi poate convinge să îl voteze, dar le garantează că nu va tăia salariile şi pensiile şi că alături de Guvernul Orban îşi doreşte o Românie modernă şi prosperă.

„Să ştiţi că eu contez şi pe alegătorii USR-PLUS. Sunt oameni care îşi doresc, ca şi mine, ca şi voi, o ţară modernă, europeană. Sigur, ei îşi doresc să se întâmple mâine. Nu se va întâmpla chiar mâine, dar suntem de aceeaşi parte a baricadei. Eu contez şi pe alegătorii PMP. PMP care a avut un candidat care a vorbit mult despre educaţie. Şi eu. Ne dorim aceleaşi lucruri şi sunt convins că şi alegătorii voştri îşi doresc o Românie modernă, o Românie prosperă. Hai să o facem împreună! Dar nu vreau să fiu exclusivist. În realitate, eu îmi doresc la fel de mult să obţin voturi şi de la celelalte formaţiuni democratice din România, de exemplu, de la UDMR.

Şi să vă spun ceva, poate vă surprinde. O să spun ceva şi despre alegătorii pesedişti, sau despre alegătorii PSD-ului. PSD a ajuns la putere în decembrie 2016 prin minciună. I-au minţit pe români pur şi simplu. Le-au promis că va curge lapte şi miere. Şi când au ajuns la putere, pesediştii au început încercările de acaparare a justiţiei, a marilor sisteme publice, au început să facă zid în jurul penalilor din PSD, şi aşa mai departe.

Ce vină au oamenii care au ales PSD? N-au nicio vină, fiindcă şi ei, dragii mei, îşi doresc cam aceleaşi lucruri. Îşi doresc o Românie modernă, o Românie prosperă. Îşi doresc să nu se taie salariile şi pensiile. Şi eu îmi doresc acelaşi lucru. Nu cred că pot să îi conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea. Dar, cel puţin, pot să le garantez că eu, împreună cu guvernul liberal, nici nu vom tăia salarii, nici nu vom tăia pensii. Şi noi vom face România modernă şi prosperă”, a conchis Klaus Iohannis.

Comentarii Existente
2019-11-16 12:29:04
Costel

Cățiva parlamentari trădători și nu poporul a trimis acum acasă PSD.

2019-11-16 12:30:47
Anton

Nu pesedistii sa plece dar hotii din tara sa plece la canal la educatie .

2019-11-16 14:28:24

În tara aceasta există două categorii de persoane. Cei care muncesc să producă bani si cei care ii consuma. Cea de a do-ua sunt PSD-istii.

2019-11-16 14:28:49
mihai

În tara aceasta există două categorii de persoane. Cei care muncesc să producă bani si cei care ii consuma. Cea de a do-ua sunt PSD-istii.

2019-11-16 15:36:19
Presedintele meu are o preocupare ,masivă si nelinistitoare,PSD

Presedintele dicet:„Dar, cel puţin, pot să le garantez că eu, împreună cu guvernul liberal, nici nu vom tăia salarii, nici nu vom tăia pensii. Şi noi vom face România modernă şi prosperă”, a conchis Klaus Iohannis.”,dar nu ne spune că reforma dlui Orban este o rotare a cadrelor ,să plece PSD să vină ei,nu tu reduceri de salarii la deconcentrate,nu tu secretari de stat mai puțini,nu retrageri de consuli,care se ocupă de votul emigratie ,cu bani multi si având cunasul in suflet.Mai aveti,să iertați,domnule presedinte ,alte idei decât cum sa scoateți PSD de la guvernare ?Foame mare,de atâția ani pe tuse,or vrea si pnl-istii ceva ce merită ,mai ales ca sunt adusi pe sub masă,nu -i vrea poporul ăsta mitocan..

2019-11-16 17:22:26
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

ALOGENII TREBUIE SA PLECE ! MARS !

2019-11-16 17:23:01
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: "...mincinoși ăștia care au zis că refuză să participe la vreo dezbatere! Aud că idolul românesc va participa, totuși, la o dezbatere, pe care chiar el însuși o va și organiza. O dezbatere … cu el însuși. Te pomenești că se ia la întrebări în legătură cu impozitul pe banii din meditații, în legătură cu casele obținute prin escrocherii, în legătură cu participarea la traficul de copii! Că, doar nu s-o autoîntreba cum a fost cu blocarea activității guvernamentale, sau de ce n-a vrut să semneze decretul de destituire a ăleia care primise lista cu ce să facă la ministerul justiției din România, ca să le iasă jocurile firmelor străine, sau cum de România a suferit numai înfrângeri în planul relațiilor externe, care sunt chiar apanajul lui. Că, vorba aia, el și-a făcut datoria și a vorbit numai în limbi străineze. Sau, de aia or fi crezut celelalte state că el nu reprezintă România și n-au dat doi bani pe el?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/

2019-11-16 17:26:30
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: "...De ce participă la dezbateri cei care participă? Ca să spună lumii ce gânduri, ce intenții, ce planuri au ei, cu intenția declarată de a-i convinge pe oameni să-i voteze. Păi ce să spună idolul românesc, când el are un singur gând, acela de A SPARGE ROMÂNIA? El a mărturisit acest obiectiv încă de când a fost ales prima dată. Atunci, împins de la spate de unii care aveau nevoie de un paravan mare, s-a dus la dezbateri la două televiziuni, la care, din regie, i se șoptea în căști ce să zică, după cum au mărturisit chiar cei care-i șopteau. La acele dezbateri a participat și contracandidatul lui, care, la rândul lui, l-a invitat la alte două televiziuni. S-a dus idolul românesc? Nu s-a dus! De ce? Fiindcă alea două televiziuni erau din România, e adevărat, dar NU ERAU DIN ROMÂNIA LUI. Că, el nu poate trăi decât în România lui, condusă de un guvern al lui. Iar pentru a avea și România lui și guvernul lui, “A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI”. Atunci. Acuma, nu mai mor, ci sunt trimiși în misiune peste hotare să voteze acolo pentru el, desigur pe liste suplimentare.... Are guvernul lui, are armata lui, alelalte structuri erau ale lui, că și el fusese colaborator destoinic al lor, încă dinainte de …, nu-i mai rămâne decât să scoată oamenii în stradă să linșeze alți oameni. Apoi … trai nineacă! Case câte vrea, copii vânduți, minciuni pe bandă rulantă. Plus medalii. Desigur, străine...Până unde mergem cu orbirea?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/

2019-11-16 17:42:27
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-16 19:26:46
Paine si circ in Romanica

Mincuiniss ciolaneste la greu introducand oamenii lui in structurile statului folosind maimutoiul Orbam pe post de stilou , ce-i drept dupa o foamete de aproximativ 7 ani. Are un puternic spirit separatist dovedit de afirmatiile proprii repetate Romania Normala in viziunea lui Ariana adica fara cel putin 30% din populatia autohtona sa spunem cat reprezinta social-democratii , dupa cum spune el asistati social, tarani saraci, lucratori in fabrici si agricultura, pensionari etc. , cu astia ce face? Are idee cam cat costa ridicarea nivelului lor de trai sau intelectual? In cati ani se poate realiza acest demers? Este posibil? Sau doreste pur si simplu separarea de aceste categorii sociale , sa le arunce la gunoi eventual daca s-ar putea. Proiectul lui este unul prost propus, nerezolvabil nici intr-o viata de om, calea presedintelui este clara in Constitutie. Dar ce mai inseamna Constitutia pentru Santa Klaus? Nici macar nu este scrisa in limba germana. Mai hitlerist mic, nu mai bine ne separam noi romanii de matale? Dar suntem oameni buni si te toleram asa cum esti.

2019-11-17 10:54:01
Constantin Gadea

CA O VIPERA SIREATA, CA O BABA FARA MINTE, VIORICA, DELOC BEATA, SUDUIE SI MINTE, MINTE. PE IOHANNIS IL ATACA CU BLAND GLAS TELEORMANEAN: CA NU STIE CE SA FACA, CA-I ANTIEUROPEAN, CA E HOT, SPUNE PUNGASA, CA E NAIBA, ANTICRIST, SI-ARUNCA APOI GOGOASA CA E MARE COMUNIST. CA LUPUL FLAMAND,CU BALE, INDUCE IN NOI FIOR: CA IOHANNIS ESTE MOALE, DAR SI MARE DICTATOR. VIORICA POAT-SA RAGA, CA NOI IL VOTAM MAI TOTI, SA NE SCAPE TARA DRAGA DE TRADARI SI PREA MULTI HOTI.

2019-11-17 11:21:24
Paine si circ in Romanica

Romanik sunt oameni buni, tolereaza si bufonii si sustinatorii lor...

2019-11-17 12:53:45
FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE!

HAI CA ACU INCEPE SA SE POATA! CURATENIA INAINTE DE CRACIUN. SUCCES!

Alte articole din: POLITICĂ