Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Întâmplare șocantă la Mănăstirea Prislop: ”I s-au dat ochii peste cap”

Monday, 25 December 2017, 14:44 Sursă: REALITATEA.NET

“O fetiţă de 14 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetiţa a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetiţa era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii, pur şi simplu ochişorii fetiţei s-au dat peste cap, nu mai putea să-şi tină ochii jos, normal, numai întorşi în sus, aproape de tot, scrie Cancan.ro.

Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiţei, s-a putut comunica cu ea, dar ochişorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!”, a povestit martorul Dan Nicolae.

Maior Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU “Iancu de Hunedoara”, a explicat că incidentul nu a fost deloc unul grav. Şi că posibilele cauze ar fi fost căldura şi înghesuiala din Mănăstirea Prislop.

“A fost vorba de o fetiţă de 13 ani care a suferit o lipotimie, a fost preluată de echipajul SMURD, i s-a administrat oxigen, a fost monitorizată. Părinţii au refuzat transportul la spital”, a precizat reprezentantul ISU.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL