Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Întâlnire importantă - Participă Ludovic Orban și Nelu Tătaru

Tuesday, 10 November 2020, 06:05 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Premierul Ludovic Orban va avea marţi dimineaţa o întâlnire cu reprezentanţii Federaţiei Naţionale Sindicale "Ambulanţa".

La întâlnirea de la Palatul Victoria vor participa şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

În acest context, Federaţia Naţională Sindicală "Ambulanţa" a anunţat că suspendă protestul la nivel naţional, anunţat pentru data de 10 noiembrie.

Revendicările Federaţiei Naţionale Sindicale "Ambulanţa" din România sunt: suplimentarea cu personal în serviciile de ambulanţă, rectificarea bugetară la nivelul necesarului pentru a asigura drepturile salariale şi cheltuieli materiale necesare pentru continuitatea activităţii în serviciile de ambulanţă, reaşezarea salarizării asistentului medical, a managerului general şi a membrilor comitetului director din serviciile de ambulanţă.

Totodată, pe lista de revendicări se mai află salarizarea întregului personal din Serviciile Publice de Ambulanţă începând cu 1 ianuarie 2021 la nivelul grilei anului 2022, precum şi asigurarea pensiei de urmaş familiei acestuia în urma decesului personalului din Serviciile Publice de Ambulanţă în lupta cu virusul COVID-19. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL