Obicei sexual bizar pe insula cu cei mai libertini oameni din lume

Saturday, 02 November 2019, 23:29 Sursă: REALITATEA.NET

Insulele Trobriand fac parte din Papua Noua Guinee. Locuitorii de aici au o atitudine foarte relaxată în privinţa sexului şi încurajează relaţiile sexuale în afara căsătoriei. Adevăratul tată al oricărui copil născut este Baloma, un spirit local, oamenii nu sunt vinovați, fac sex doar de plăcere.

Adaugă părerea ta

Ei nu au însă aceeaşi părere despre străini, considerând urâtă pielea albă, scrie Daily Mail.

Oamenii din Insulele Trobriand cred că bebeluşii sunt un lucru magic, fără nicio legătură cu sexul sau cu sarcina.

Tribul local are o concepţie foarte permisivă despre relaţiile sexuale- înainte şi după căsătorie. Fetele învaţă foarte devreme despre contracepţie, iar virginitatea nu are absolut nicio valoare.

"Dacă o tânără rămâne însărcinată, părinţii ei păstrează copilul deoarece tradiţia spune că bărbaţii doar pregătesc femeia pentru sarcină. Adevăratul tată este Baloma sau un spirit", a explicat fotograful Eric Lafforgue, care a realizat o serie de imagini cu aceşti oameni.

Deşi numărul celor care merg la şcoală este în continuă creştere, atitudinea faţă de sex rămâne neschimbată.

Din păcate, acest comportament libertin îi face pe oameni vulnerabili în faţa unor boli grave cu transmitere sexuală, precum SIDA, pe care localnicii o numesc "boala fără leac". Nici chiar această ameninţare nu i-a făcut pe localnici să renunţe la stilul lor de viaţă.

Printre obiceiurile tribului se mai numără şi folosirea frunzelor pe post de bancnote pentru diferite tranzacţii.

Insula a fost descoperită în anul 1793 şi a fost denumită după un locotenent francez.