Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ingredientul uimitor care reduce colesterolul, reface ficatul și elimină stresul

Friday, 18 May 2018, 21:02 Sursă: REALITATEA.NET

Ingredient uimitor, păstura este supranumită și ”pâinea albinelor”. Aceasta este deja încoronată drept superalimentul cu proprietăți miraculoase. Poate fi folosită și ca o gumă de mestecat naturală, datorită texturii păstoase, redând prospețimea gurii instant.

Păstura este un polen supus în stup unor procese naturale. Polenul este așezat de către albine în faguri, bine presat pentru a scoate aerul și glazurat apoi cu o peliculă de propolis. Astfel, în stup este foarte cald, polenul fermentează și se transformă în păstură, un produs care abundă în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici și multe alte substanțe esențiale pentru organism.

Păstura ajută la detoxifierea organismului, protejează ficatul, tubul digestiv, reduce colesterolul din sânge, previne și tratează anemiile, întârește sistemul imunitar, păstrează echilibrul hormonal, protejează ADN-ul și regenerează celulele.

Conform doctorulzilei.ro, este recomandă cel puțin o linguriță de păstură pe zi persoanelor cu colesterolul din sânge ridicat, care au afecțiuni hepatice și ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, dar și persoanelor cu probleme circulatorii.

Specialiștii îl recomandă pentru consum regulat, în cazul în care dorim să ne protejăm sănătatea și să prevenim diverse afecțiuni.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL