Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Informaţii de ultimă oră despre planoristul dispărut în judeţul Braşov

Monday, 24 August 2015, 16:21 Sursă: agerpres.ro

"După căutările extinse cu forțe mărite din perioada 7-16 august, în acest moment executăm căutări permanente, pe trasee stabilite, greu accesibile din județul Brașov. La căutări participă echipe mixte formate din câteva zeci de persoane din cadul Jandarmeriei Montane, Salvamont, Ocoale Silvice, Vânători de Munte, persoane foarte bine pregătite pentru că este vorba despre trasee dificile, greu accesibile, așa cum v-am spus. Aceste căutări sunt zilnice și vor avea loc până când va decide Ministerul Administrației și Internelor să fie oprite", a spus Gabriel Motruna.

Considerat cel mai bun pilot de planor de distanță din România, Mircea Crăciun a fost căutat mai multe zile în zone din județele Brașov, Harghita, Covasna, Argeș, Buzău, Bacău, Vrancea, Prahova, cu echipe mixte formate din salvamontiști, vânători de munte, pompieri, pădurari, jandarmi montani, voluntari.

Acestora li s-au alăturat peste 100 de vehicule, autospeciale de teren, șenilate, dar și aeronave, elicoptere și drone, fără nici un rezultat până în acest moment.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL