Îndrăgita cântăreață Amy Winehouse revine pe scenă. Iată cum este posibil

Friday, 12 October 2018, 14:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Show-ul, aşteptat să debuteze în 2019, va fi creat de aceeaşi companie care a produs turneele cu holograma lui Roy Orbison din 1960 şi pe cel al cântăreţei de operă Maria Callas. Producătorii speră să organizeze concertul în toată lumea timp de trei ani.

Astfel, holograma artistei va fi proiectată pe scenă în faţa unei formaţii care va acompania vocea din înregistrările ei originale.

Tatăl artistei a spus că banii pe care familia îi va primi vor fi redirecţionaţi către Fundaţia "Amy Winehouse", care a fost înfiinţată după moartea ei în sprijinul celor care suferă de abuz de substanţe.

Percepută ca una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, Amy Winehouse a murit ca urmare a unei supradoze în iulie 2011, în locuinţa ei din Londra.

Conform clickpentrufemei.ro, Amy a abordat diferite stiluri muzicale precum rhythm and blues, soul şi jazzul anilor 1960. Albumul care i-a adus celebritatea a fost ”Back To Black”, care a transformat-o într-un veritabil star mondial şi i-a adus cinci premii Grammy.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL