Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

India, COVID-19: Mulţumiri inedite pentru lucrătorii din domeniul sanitar

Sunday, 03 May 2020, 15:50 Sursă: Realitatea.NET

În orașul Bengaluru din sudul ţării, dintr-un un elicopter s-au aruncat flori peste Spitalul Victoria, în timp ce medicii și alți lucrători sanitari cu halate și măști au ovaţionat – s-a arătat la televiziunea locală, citată de RADOR. O fanfară militară cânta în apropierea spitalului.

În capitala financiară Mumbai, televiziunea a arătat avioane de luptă survolând la mică altitudine celebra Marine Drive, care se desfășoară paralel cu Marea Arabiei, în timp ce unii rezidenți priveau din balcoane. Mai târziu, duminică, nave ale Marinei Militare şi ale Pazei de Coastă se vor alinia de-a lungul a peste 30 de locații de pe coasta indiană, cu toate luminile aprinse. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-04 00:21:15
Producatorii sint harapi si au voie sa daca orice !!!

Sobolanii le-au garantat asta iar daca au cumva probleme vor fi ajutati sa plece la plimbare chiar daca vor trebui sa faca inchisoare ...

2020-05-04 00:26:52
De 30 de ani tara e jefuita si romanii exterminati !!!

... de sobolani bolsevici cu pretentii de pulifricieni. Pentru acestia “serviciile” romanesti au fost cea mai mare problema asa ca sau chinuit ca sa dezmenbreze organizational si legislativ structurile statului si capacitatea de reactie impotriva sabotajului lor si a tradarilor ...

2020-05-04 00:30:16
Sobolanii au tupeu !!! Au dizolvat legislatia ...

Serviciile nu au voie sa urmareasca nici un infractor pulifrician fara sa ii ceara voie, dar li se cere sa vina sa prezinte detalii despre presedintele tarii ... !???

Alte articole din: ACTUAL