Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un nou scandal cutremură Poliția! Doi agenți anchetaţi pentru că n-au ajutat o fată plină de sânge

Monday, 05 August 2019, 07:38 Sursă: REALITATEA.NET

 Filmul care a dus la declanşarea anchetei a fost postat pe Facebook în cursul serii de duminică şi a devenit imediat viral pe reţelele de socializare.

În filmare apare o adolescentă cu sângele şiroind pe picioare, adusă la maşina Poliţiei de doi agenţi de pază.Aceştia au găsit-o rătăcind pe bulevardul George Coşbuc în stare de şoc şi au solicitat ajutor.

Fata încearcă să explice ce i s-a întâmplat, dar poliţiştii, unul dintre ei fiind femeie, nici măcar nu au coborât din maşină pentru a o ajuta. La insistenţele agenţilor de pază, poliţiştii au chemat până la urmă o maşină de salvare.

În urma scandalului public declanşat de film, „conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de cei doi poliţişti, la finalizarea căreia vor fi dispuse măsurile legale care se impun”.

În cele din urmă, minora a fost transportată la Spitalul de Copii din Galaţi, de un echipaj al Ambulanţei. Surse medicale susţin că minora provine dintr-un centru de plasament şi ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

Femeia care a postat filmul, soţia unuia dintre agenţii de pază, susţine că a vizitat-o pe fată la spital şi a aflat că aceasta are 14 ani şi a fost violată.

Ce spune DGASPC Galați

Directorul adjunct DGASPC Galați, Ciprian Groza, a declarat la Realitatea TV că fata a plecat cu „învoire” la Iași și că „s-a dus la prietenul ei, în vârstă de 15 ani, cu care se știa de o lună”.

Oficialul a zis că fata nu a fost violată, ci a fost un act sexual cu care a fost de acord.

„A fost consiliată. Am stat de vorba cu ea. Din ce ne-a spus, nu a fost vorba de un viol”, a declarat directorul adjunct DGASPC Galați.

 

 

SURSA: Ramona Ramona/ Facebook 

 

Detalii pe Realitatea de Galați


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL