Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incident la protestul de la Galaţi. Un tânăr violent a fost reţinut de jandarmi şi dus la Poliţie

Friday, 03 February 2017, 22:26 Sursă: REALITATEA.NET

În momentul în care protestatarii se aflau în marş pe strada Brăilei din Galaţi, unul dintre participanţi a aruncat cu gheaţă, fiind observat de jandarmi care l-au ridicat şi dus la Poliţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, Mircea Cătălin Bădin, cel care a aruncat cu gheaţă a spus că este minor, el urmând să fie identificat, anunţă News.ro. 

Pe de altă parte, mai mulţi manifestanţi le-au oferit bomboane şi flori jandarmilor, iar forţele de ordine, la rândul lor, au oferit florile primite femeilor din mulţime.

La un moment dat, manifestanţii s-au oprit din marş la Palatul de Justiţie, unde au aprins lumânări pe care le-au pus pe treptele instituţiei, oamenii spunând că acest gest simbolizează ”moartea justiţiei”.

La ora transmiterii acestei ştiri, numărul protestatrilor a ajuns la aproximativ 6.500, iar oamenii se întorc către sediul Prefecturii, unde a început acţiunea de protest.

Oamenii au început să se strângă, încă de la ora 18.00, în faţa Prefecturii Galaţi, ei venind cu steaguri şi pancarte cu lozinci precum: ”Nu vrem legi ruşinoase” sau ”Hoţia şi prostia conduc în România”. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL