Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încep probele pentru încălzire în Capitală. Ce spun reprezentanții Termoenergetica

Wednesday, 21 October 2020, 12:09 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Potrivit unui comunicat al companiei dat publicității astăzi, "furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează în momentul în care temperaturile medii se încadrează în limitele prevăzute de prevederile art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după "înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00- 06,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici".

Compania precizează însă că acţiunea se va derula progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

"Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Vă reamintim că instituţia noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru", se mai arată în comunicatul citat.

"Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura CMTEB, din str. Cavafii Vechi, nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, la adresa relatii@cmteb.ro. Compania precizează că dispeceratele sale şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002", maia arată sursa citată. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL