Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu urmat de o explozie, la un atelier de dezmembrări auto din Arad

Monday, 19 September 2016, 23:46 Sursă: REALITATEA.NET

Reprezentanţii ISU Arad au declarat, pentru MEDIAFAX, că incendiul a avut loc la un atelier de dezmemrări maşini de pe strada Bogdan Voevod, din cartierul Gai al municipiului Arad.

"Incendiul s-a produs la un atelier de dezmembrări camioane şi camionete. A intervenit Detaşamentul Arad cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, doi ofiţeri şi zece subofiţeri. În momentul sosirii forţelor de intervenţie, două autospeciale, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcţie, cu posibilităţi de propagare la restul camioanelor şi camionetelor care se aflau în curtea depozitului, de asemnea, cu posibilităţi de propagare la construcţiile învecinate, case de locuit. Au fost suplimentate forţele cu încă două autospeciale de stingere şi Grupa Operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad“, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Mai multe butelii din interiorul atelierului au explodat, pompierii găsind în interiorul depozitului şapte butelii cu propilenă şi mai multe butelii de aragaz, dar şi canistre de combustibil.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL