Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Clejani

Wednesday, 25 January 2017, 11:17 Sursă: REALITATEA.NET

"Noi am fost anunțați de o persoană care avea grijă de acel depozit din localitatea Podul Doamnei, comuna Clejani, că a izbucnit un incendiu. La fața locului a intervenit Garda Roata de Jos cu două autospeciale cu apă și spumă și Garda Mihăilești cu o autospecială cu apă și spumă", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguț.

Conform acestuia, depozitul era amenajat într-o 'fostă locuință' de aproximativ o sută de metri pătrați, care fusese transformată în fabrică de mobilă, iar în spate se mai afla 'un compartiment format dintr-o construcție de aproximativ cinci sute de metri pătrați, cu o înălțime de aproximativ cinci metri'.

Pompierii giurgiuveni au reușit să localizeze focul astfel încât acesta să nu se extindă și la compartimentul din spate, dar acoperișul de la partea din față a fabricii a ars pe o suprafață de aproximativ o sută de metri pătrați și s-a prăbușit în mare parte.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore de intervenție, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL