Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu pe Dunăre. O navă împingător, cuprinsă de flăcări. Marinarii militari intervin

Wednesday, 13 November 2019, 14:27 Sursă: REALITATEA.NET

Mai mulți marinari de la bordul împingătorului au fost transferați la bordul vasului militar.

Potrivit Reprezentanților Forțelor Navale Române, marinarii militari aflați pe vedeta blindată Smârdan, care se întorcea de la exercițiul „Danube Protector”, acordă primul ajutor și acționează pentru limitarea incendiului izbucnit la bordul împingătorului SIDEX 2, una dintre cele șase nave ale unui convoi al NAVROM Galați, în amonte de Brăila, în zona localității Gropeni.

O parte a echipajului SIDEX 2 a fost transferat la bordul vedetei blindate, care a ajuns prima la locul incidentului, pentru acordarea de îngrijiri medicale, conform realitateadeconstanta.net.

De asemenea, realitateadebraila.net anunță că miercuri, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs pe o barjă încărcată cu bauxită. Barja circula pe Dunăre, și se afla între localitățile Chiscani și Tichilești, scrie 

Pompierii de la ISU Dunărea Brăila intervin cu 3 Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă, două bărci ale scafandrilor și o Ambulanță SMURD. În sprijin a intervenit și o navă a Flotilei Brăila și Poliția de Frontieră și un împingător.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL