Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu la Prefectura din Bistrița-Năsăud. Au ars materiale sanitare

Saturday, 26 September 2020, 12:28 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Pompierii au fost anunțati despre incendiu de jandarmul care asigura paza. Nu s-au înregistrat pagube majore, însă focul a distrus dezinfectanți pentru aproximativ zece unități administrativ-teritoriale. În subsolul clădirii au fost depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătății pentru secțiile de votare, pregătite pentru a fi distribuite reprezentanților locali sâmbătă. 

Reprezentanții Prefecturii au dat asigurări că există rezerve ale acestor produse, astfel că procesul electoral se va desfășura în condițiii sigure. 

”După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta. De asemenea, precizăm că multe dintre primării au achiziționat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse, iar condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate”, au precizat reprezentanții instituției, citați de realitateadebistrita.net

 Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL