Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu de amploare în Buzău: Restaurant de 1.000 de metri pătrați, cuprins în întregime de flăcări

Sunday, 18 December 2016, 09:21 Sursă: REALITATEA.NET

Pericolul de explozie a fost foarte mare, pentru că în interior se aflau mai multe butelii. Pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările, dar nu au mai putut salva mare lucru din construcţia care se întindea pe aproximativ o mie de metri pătraţi.

Primul apel la 112 a fost făcut în jurul orei două şi jumătate. Salvatorii au ajuns la restaurantul în flăcări cu nu mai puţin de 14 autospeciale şi o ambulanţă smurd. Clădirea construită din lemn ardea puternic, iar fumul se vedea de la mare depărtare. Din fericire, în interior nu se afla nimeni. Pompierii au fost, însă, în mare pericol, pentru că în bucătăria localului erau trei butelii care ar fi putut să explodeze în orice moment.

În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată, degajare intensă de fum, flăcări înalte, cu posibilități de propoagare la vecinătăți. Clăirea construită din lemn, peste o mie de metri pătați ca suprafață, parter plus mansardă, ardea generalizat. Colegii mei au scos din zona bucătăriei trei butelii. Incendiul nu mai prezintă pericol de propagare.

La scurt timp după apariţia salvatorilor, au venit şi proprietarii localului, care au fost anunţaţi de un cunoscut care trecea cu maşina prin zonă şi a văzut dezastrul. Iniţial au crezut că e vorba despre o glumă proastă făcută de amicul lor. Oamenii au spus că nu au nicio idee despre o posibilă cauză a izbucnirii focului, mai ales că plecaseră de scurtă vreme de la restaurant şi scoseseră din priză toate aparatele electrice.

Restaurantul care a luat foc avea o capacitate de 200 de locuri, dar şi spaţii de cazare. Localul era închiriat pentru Revelion şi nu era asigurat. Oamenii legii au deschis acum o anchetă şi încearcă să afle care au fost cauzele incendiului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL