Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă un medic a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Este al treilea caz din aceeași localitate și al șaselea din județ

Thursday, 19 November 2020, 08:20 Sursă: Realitatea.NET

Inca un cadru medical din localitatea Ineu, judetul Arad, a decedat in urma infectarii cu coronavirus. Acesta este cel de-al treilea deces din aceeasi localit si al saselea din judet aosciat infectarii cu virusul SARS-CoV-2. 

Medicul avea 65 de ani si, desi suferea de o boala incurabila, se afla in prima linie in lupta cu COVID-19. Ieri a pierdut insa lupta cu viata.

Un mesaj de condoleante a fost postat de primarul din localitate pe pagina sa de Facebook.

"A fost în prima linie în acest război cu pandemia, dar astăzi a pierdut lupta vieții. A fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici de familie din orașul Ineu, fiind cunoscută ca o persoană care era aproape de pacienți. Orașul Ineu a mai pierdut un om deosebit...Sincere Condoleanțe familiei...Dumnezeu să o odihnească!", se arată în mesajul primarului Călin Abrudan.

La sfârșitul săptămânii trecute, o asistentă medicală în vârstă de 55 de ani, care lucra la Spitalul Orășenesc Ineu, a murit la 10 zile după ce a fost confirmată cu virusulSARS-CoV-2. Femeia nu era cunoscută cu afecțiuni cronice.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL