Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Impresionant: Nu își poate mișca mâinile, dar a învățat să facă minuni pentru alte persoane

Saturday, 28 November 2015, 14:25 Sursă: REALITATEA.NET

Jessica a devenit un make-up artist de succes, deși nu-și poate pune în mișcare mâinile. Tânăra suferă din copilărie de artrogripoză, o afecțiune a sistemului musculo-scheletic, caracterizat prin deformări ale membrelor, articulațiilor și mușchilor.

Cu  alte cuvinte, tânăra nu-și poate mișca mâinile și palmele. Ruiz a trecut printr-o adevărată tragedie de mic copil. La școală era luată în râs de către colegi, însă asta nu i-a distrus dragostea de viață.

Tânăra a visat dintotdeauna să fie make-up artist. A început să se machieze singură ținând rimelul și creionul pentur ochi cu ambele mâini. Din primele încercări, tânăra a înțeles că are talent:

„Când am venit pentru prima dată la școală machiată, fetele care mă batjocoreau și-au schimbat imediat atitudinea față de mine. S-au mirat cât de frumoasă pot fi. Nu mi-am oprit prin asta toți dușmanii, însă am obținut o mare încredere în mine”, — a recunoscut Jessica pentru Yahoo Beauty, conform ea.md.

După ce a absolvit școala, tânăra era mai mult decât sigură care-i va fi profesia.  Tânăra a apelat la mai multe școli pentru make-up, însă i-au fost închis ușile.

Jessica nu a renunțat însă la visul de a învăța arta machiajului –  a început să privească lecții online de pe Youtube. Analizând atent fiecare video Jessica practica tehnica machiajului pe tenul surorii sale.

În câteva luni tânăra a cucerit sute de femei care i-au devenit cliente fidele.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL