Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Îmbolnăvirea subită a piloţilor continuă. Alte zeci de zboruri, ANULATE

Wednesday, 13 September 2017, 11:09 Sursă: REALITATEA.NET

Luna trecută, Air Berlin și-a declarat insolvența, după ce principalul său acționar, compania Etihad Airways din Abu Dhabi, a încetat să îi mai acorde sprijin financiar. Acest anunț a obligat Guvernul german să vină în sprijinul operatorului aerian cu un credit punte de 150 de milioane de euro pentru ca avioanele Air Berlin să poată zbura în continuare.

Cumpărătorii interesați de activele companiei aeriene Air Berlin trebuie să își prezinte ofertele până la data de 15 septembrie, o decizie urmând să fie anunțată în jurul datei de 21 septembrie, cu trei zile înainte de alegerile legislative din Germania.

70 de zboruri anulate marţi 

Marți, au fost anulate aproximativ 70 de zboruri, după ce 200 de piloți au declarat că s-au îmbolnăvit. Unele zboruri pe distanțe scurte ale Eurowings, subsidiara Lufthansa, au fost afectate, deoarece 33 de avioane și echipajele lor au fost luate în leasing de la Air Berlin. Reprezentanții sindicatului piloților Vereinigung Cockpit nu au dorit să facă niciun fel de comentarii.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL