Ilie Năstase, la un pas să îşi piardă soţia. A ajuns pe un pat de spital: "Riscam să mor"

Wednesday, 08 July 2015, 17:55 Sursă: REALITATEA.NET

Soţia lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, suferă de embolie pulmonară şi a aflat diagnosticul după ce, din senin, a început să se simtă rău şi să scuipe sânge.

Adaugă părerea ta

În iunie, la câteva zile după terminarea turneului de la Roland Garros unde au fost invitaţi, Brigitte a început să se simtă foarte rău şi să scuipe sânge. „M-am speriat foarte tare. Nu am avut niciodată probleme de acest gen. În a patra zi de la Roland Garros, am simţit o durere puternică în spate. Mă aşteptam să treacă, însă am început să scuip sânge. Am luat calmante, dar nu au avut efect, aşa că am ajuns la un spital în Bucureşti, unde am făcut raze. Degeaba, că medicii nu au văzut nimic”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click!

În urma unui computer tomograf, aceasta a aflat că are embolie pulmonară. „Ambii plămâni erau afectaţi, însă mai mult cel drept. Am avut mai multe cheaguri de sânge pe artera care alimentează plămânul, plus apă la plămâni şi infarct pulmonar. Doctorii mi-au spus despre ce e vorba şi că riscam să mor. Am stat o săptămână în spital, unde am urmat un tratament cu anticoagulant şi antibiotic şi mi s-au făcut analize tot timpul. Timp de un an trebuie să iau medicamente pentru anticoagulare şi să merg la controale. În plus, nu am voie să zbor cu avionul, deci adio vacanţe!”, a mai spus soţia lui Năstase.