HUFFINGTON POST situează un cartier din ROMÂNIA în topul celor mai groaznice destinaţii

Saturday, 17 May 2014, 14:38 Sursă: REALITATEA TV

"Străzile pline de gropi, mirosul puternic de gunoaie, clădirile în paragină şi haitele de câini fără stăpân sunt de ajuns pentru a-i speria chiar şi pe cei mai aventuroşi călători. Bine aţi venit în Ferentari! Deşi Bucureştiul este cunoscut şi drept "Micul Paris", niciun element parizian nu poate fi găsit în sărăcia din Ferentari", scriu internauţii care au realizat topul, publicat de Huffington Post.

Ferentari a fost depăşit doar de cartierul moscovit Golyanovo, Bogota, capitala Columbiei şi Stolipinovo, o regiune rău-famată a oraşului bulgar Plovdiv. Vecinii de la sud de Dunăre, care s-au clasat pe primul loc, au fost criticaţi tot pentru sărăcie şi lipsa de curăţenie de pe străzi.

"În Stolipinovo, puteţi vedea resturi menajere aruncate din apartamente direct pe mormanele din stradă, într-un fel de paradă post-socialistă".

Alte destinaţii urbane incluse în top sunt oraşul Juarez din Mexic, celebru pentru frecventele acte de violenţă, precum şi Camden, New Jersey, alături de Detroit, un fost centru industrial al Statelor Unite, în prezent lăsat în paragină.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL