Coronavirus - România: 1760 de cazuri confirmate

Hrănită cu pufuleţi, cântărea la 4 ani cât un bebeluş de 3 luni. Transformarea uimitoare a lui Flori

Thursday, 14 January 2016, 18:58 Sursă: REALITATEA.NET

Medicii şi asistentele care i-au fost mamă şi tată timp de un an, cât a stat internată la secţia de gastroenteorologie i-au pregătit lui Flori o petrecere. De pe masă nu au lipsit tortul şi jucăriile. Fetiţa a venit la spital alături de cea căreia îi spune mamă acum. Un medic rezident care a luat-o pe Flori în plasament.

Pe tot timpul petrecerii, Flori nu s-a dezlipit de cea care îi este acum mamă, medicul rezident care a luat-o sub aripa ei, cu gândul ca într-o zi să o poata adopta. Acest lucru nu este deocamdată posibil, deoarece, conform legii, tatăl fetiţei trebuie să-şi dea acordul, chiar dacă este decăzut din drepturile părinteşti. Mama adoptivă spune ca va lupta până la capăt.

Medicul rezident Maia Tudose, mama lui Flori: "Deocamdată Flori este la mine, este fata noastră şi la tată nu o dăm înaoi. Deci ne judecăm până face majoratul".

Flori s-a integrat foarte bine în noua familie. Merge la grădiniţă, în grupa mijlocie. Nimic din imaginea ei nu aminteşte de ceea ce era la începutul lunii martie 2014, când a ajuns la spital, în comă, cântărind doar 5 kilograme, la 4 ani şi trei luni.

Medicul gastroenterolog Marin Burlea: "Ea a fost înfometată, hrănită cu pufuleţi, dacă se poate numi hrană şi evident că starea de denutriţie era profundă, topirea maselor muscular, lipsă de reactivitate, era în comă cu jumătate de corp paralizată".

Medicii şi asistentele secţiei de gastroenteorologie care s-au chinuit atunci să o aducă înapoi la viaţă pe Flori speră ca ea să fie adoptată, pentru a avea o şansă la o viaţă mai bună.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL