Horoscop 9 februarie. Zodia care va trage lozul câștigător: întoarce banii cu lopata!

Saturday, 08 February 2020, 20:27 Sursă: Realitatea.NET

Berbec

Prietenii vor comenta despre orice le vei propune, depinde doar de tine câtă putere le oferi.

Taur

Familia este cea mai importantă pentru tine și în funcție de ea iei o decizie marcantă în ceea ce privește cariera. 

Gemeni

Verifică orice informație pe care o citești sau o auzi, din grabă este posibil să fii ușor păcălit. 

Rac

Câți bani consumi pentru bunăstarea ta și câți pentru ceilalți apropiați? Dacă îți vei răspunde sincer, vei avea cu siguranță un șoc.

Leu

Partenerul cere să îi acorzi atenție, s-a săturat să fii doar tu în lumina reflectoarelor și să te comporți ca un copil răsfățat.

Fecioară

Nu face compromisul de a ieși în oraș dacă nu te simți bine. Dacă țin la tine cu adevărat, apropiații vor înțelege starea ta.

Balanță

Cunoștințele te vor acuza că ești prea nehotărât și că le încurci de fiecare dată când își fac planuri care te includ. 

Scorpion

Consideri că rudele nu îți aduc niciun câștig, ba din contră, prin întreținerea relațiilor cu ele ai mai degrabă pierderi ce nu pot fi recuperate.

Săgetător

Orice călătorie făcută astăzi va fi plină de peripeții. Trebuie să te înhami cu multă răbdare atât pentru tine cât și pentru însoțitorii tăi.

Capricorn

Vei purta multe discuții referitoare la bani cu partenerul, copiii, părinții sau chiar colegii. Ești nemulțumit de unele cheltuieli.

Vărsător

Persoana iubită se plânge că ai cerințe și pretenții prea mari de la ea. Încerci să îi explici că trebuie să se maturizeze, dar fără rost.

Pești

O stare de moleșeală te urmărește pe durata întregii zilei. Fă tot posibilul să dormi suficient astfel încât să începi săptămâna cu energie.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL