Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop vineri, 21 decembrie. O zi absolut fabulosă! O zodie are parte de surpriza vieții

Friday, 21 December 2018, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
După câteva zile de agitație, vreți doar să vă odihniți și să vă răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

TAUR
Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul portivit și vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie.

GEMENI
O zi plină de emoții. Urmează să primiți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veștile vor fi mai bune decât va așteptați.

RAC
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

LEU
Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare în perioada următoare.

FECIOARĂ
Urmează o perioadă excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață vă dă o veste deosebită, ce vă face să vă schimbați planurile pentru săptămânile ce vin.

BALANȚĂ
Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

SCORPION
Nu vă lăsați doborâți de nimic și oricât de multe uși vi s-ar închide tot găsiți o portiță pe care să intrați. Atitudinea această vă va aduce într-o postură unică.

SĂGETĂTOR
Primiți o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Considerați că era nevoie de așa ceva. Vă dă forță să continuați în același ritm.

CAPRICORN
Este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață. Ați stabilit să faceți în așa fel încât să vă rezervați câteva ore doar pentru voi, iar acum a venit momentul să vă țineți de cuvânt.

VĂRSĂTOR
Dacă ar fi să alegeți între o zi satisfăcătoare la locul de muncă și câteva în care să stați să vă relaxați cu partenerul de viață, o luați pe a doua fără să stați pe gânduri. Nu o să puteți opta  pentru ceea ce vreți, dar o să fiți cu capul în nori astăzi.

PEȘTI
Aveți foarte multe lucruri pe ordinea de zi, așa că nu vă gândiți că puteți să plecați mai devreme de la birou. Vă pregătiți de un eveniment important care îi privește pe toți colegii de serviciu.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL