Horoscop vineri, 19 aprilie. O zi plină de neprevăzut!

Thursday, 18 April 2019, 18:32 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop vineri, 19 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru o zi rece de aprilie!

Adaugă părerea ta

BERBEC
Sentimentele pe care le aveți față de o persoană sunt din ce în ce mai puternice și vă ocupă gândurile.  Se anunță o zi interesantă din acest punct de vedere.

TAUR
Cineva preia din sarcinile voastre și datorită acestui lucru puteți ajunge la timp la o întâlnire ce are legătură cu viața voastră personală. Seara se anunță a fi una extrem de amuzantă.

GEMENI
Primiți o sarcină importantă astăzi. Faceți tot ce vă stă în putință să demonstrați că sunteți capabili de orice.

RAC
Simțiți gustul victoriei și nu vreți să vă opriți aici. Vă bucurați foarte mult de ceva ce trebuia să se întâmple încă de acum câteva luni, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

LEU
De câteva săptămâni luați în calcul varianta unei noi slujbe sau a unei noi afaceri. Fiți foarte atenți la detalii și riscurile asumate, pentru că unele sunt neașteptate.

FECIOARĂ
Chiar dacă sunteți calmi, liniștiți și aveți o viață normală, uneori simțiți nevoia unei nebunii, iar acum treceți exact printr-un astfel de moment și evadați din propria lume.

BALANȚĂ
Ziua va fi una obișnuită, însă înspre seară încep să vină vești din toate părțile. Abia o să puteți face față apelurilor telefonice.

SCORPION
Faceți o descoperire importantă pentru locul de muncă, iar acest lucru ar putea reprezenta un mare avantaj pe viitor.

SĂGETĂTOR
Nu ignorați semnalele partenerului de viață. Acesta încearcă să vă spună că are nevoie de mai multă atenție din partea voastră și este îndreptățit să ceară asta.

CAPRICORN
Vă îngrijorează ceva legat de casă. Timp de câteva ore nu o să vorbiți cu nimeni și o să faceți multe calcule, însă seara veți primi o veste uimitoare.

VĂRSĂTOR
Calculați foarte bine cum stați cu economiile pe care le mai aveți, pentru că vă pregătiți de concediu și o să aveți nevoie de resurse destul de mari.

PEȘTI
Aveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu vă lăsați până când nu vă duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strica mai multă odihnă.

 

Sursa