Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop vineri, 15 februarie. O zi absolut fabuloasă. Cine își găsește marea dragoste?

Thursday, 14 February 2019, 21:45 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Aveți nevoie de mai multă distracție în viața voastră. S-a instalat monotonia și mai este doar un pas până să cedați. Familia va lua atitudine.

TAUR
Aveți o atitudine foarte detașată față de o problemă de la locul de muncă. Colegii vor fi afectați, însă voi nu vă veți agita deloc. Sunteți convinși că este ceva trecător și chiar așa o să fie.

GEMENI
Începe să vă placă o activitate pe care până acum o considerați puerilă. Vă relaxează foarte mult. Relația cu familia devine din ce în ce mai bună.

RAC
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

LEU
Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu . O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

FECIOARĂ
Astăzi veți fi foarte sociabili. Participați la toate discuțiile din jur, o să dați multe telefoane, iar după-amiază ați planificat o intalnire extrem de importantă.

BALANȚĂ
Aveți intuiție foarte bună și faceți față oricăror obstacole ce va vin în cale. Aveți activitate, dar cu toate acestea încă doriți să vă mai implicați în diverse planuri.

SCORPION
Astăzi vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități.

SĂGETĂTOR
Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se da peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

CAPRICORN
O discuție cu un prieten scoate la lumină câteva probleme cărora nu prea le-ați acordat atenție până acum. Analizați situația din toate punctele de vedere și abia apoi luați o decizie.

VĂRSĂTOR
Astăzi, mai mult ca oricând, sunteți dornici să acumulați informații noi. Astfel veți reuși să vă aflați la locul potrivit și momentul potrivit pentru un câștig financiar substanțial.

PEȘTI
Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Situația nu este gravă și totul va reveni la normal în scurt timp.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL