Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop miercuri, 20 martie. O zi de neuitat pentru un nativ. Se schimbă total

Wednesday, 20 March 2019, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Vă dedicați ziua serviciului. Cât e ziua de lungă sunteți puși pe treabă și nu vreți să lăsați lucrurile neterminate. Ambiția voastră nu va fi trecută cu vederea.

TAUR
În viața voastră revine o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult timp. Au existat câteva probleme între voi, însă acum s-a rezolvat totul și reluați relația de prietenie.

GEMENI
Ați petrecut cam mult în ultima vreme și acum realizați că sunteți în urmă cu treburile. Puneți-vă pe treabă și faceți totul cu grijă.

RAC
Aveți o energie ieșită din comun. Parcă vreți să terminați toate treburile din săptămâna asta într-o singură zi. Acasă vă așteaptă o surpriză.

LEU
Trăiți clipe minunate în preajma persoanelor iubite. Acum este o perioadă perfectă pentru a vă îndrăgosti și pentru romantism.

FECIOARĂ
Atmosfera la serviciu pare a fi puțin tensionată din cauza unei neînțelegeri. Decât să vă plângeți pe la colțuri, mai bine vorbiți deschis cu persoana în cauză.

BALANȚĂ
Astăzi trebuie să aveți mai multă grijă la activitățile gospodărești și la nevoile partenerului de viață! În ultima vreme ați pus accentul pe muncă, ignorându-i pe cei dragi și ceea ce trebuie făcut în locuința voastră.

SCORPION
Dimineața va fi cam multă agitație în jurul vostru și nu o să înțelegeți ceea ce se întâmplă, însă pe la prânz lucrurile se vor calma. Totul o să revină la normal.

SĂGETĂTOR
Nu ratați ocazia de a petrece mai mult timp cu cei dragi. Dacă acum puteți să o faceți, nu stați pe gânduri. Vor fi momente unice.

CAPRICORN
Calculați toate variantele și luați o decizie importantă. V-ați cam lăsat așteptați, dar din fericire alegerea va fi cea potrivită pentru voi.

VĂRSĂTOR
Primiți o invitație la un eveniment destul de sofisticat și umblați foarte mult timp prin magazine pentru a alege ținută potrivită. Vă asteaptă câteva ore de căutări.

PEȘTI
Simțiți nevoia de mai multă adrenalină în viața voastră și plănuiti o escapadă. Nu vă interesează unde mergeți, ci mai degrabă oamenii care vă însoțesc.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL