Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. E unică! Zodia cu mai multe suflete pereche

Monday, 01 April 2019, 09:55 Sursă: REALITATEA.NET

Cele care s-au născut sub semnul Racului își folosesc inima din plin. Sunt foarte preocupate de familie, copii și toate aspectele serioase ale vieții. În timp ce prietenele lor preferă ieșirile seară de seară, ele se gândesc serios la ce nume vor pune viitorilor prichindei sau la cum își vor decora căminul. Cercul lor de prieteni este extrem de larg, așa că posibilitatea de a-și găsi sufletul pereche este ridicată. De foarte multe ori se întâmplă să fie prinse între două iubiri, ceea ce le va supune la o alegere greu de făcut. Deși au o mulțime de pretendenți care le promit luna de pe cer, nativele zodiei Rac iau foarte în serios relațiile și se gândesc foarte bine la viitorul pe care îl pot avea alături de bărbații care le curtează.

Creaturi delicate și uneori nesigure, femeile născute în zodia Rac au nevoie de stabilitate, de aceea sunt atrase de tipii siguri pe ei și cu succes în viață. Fiindcă sunt extrem de sensibile, le ia mai mult timp să se decidă asupra unui partener care să fie suficient de bun pentru ele și cu care să împărtășească cele mai profunde secrete. Bărbatul căruia îi plac la nebunie copiii și vrea o familie cât mai numeroasă este ideal pentru ele. Ar trebui să caute combinația potrivită între tenacitate și sensibilitate și un partener loial și empatic.

Dacă ești născută în această zodie, atunci sufletul pereche ideal pentru tine este cel care poate să îți fie alături indiferent de circumstanțe și stabil în sentimente. Deși există multe variante care îți apar în cale, fii sigură că alegi cu inima și că îți păstrezi calitățile frumoase pe care le ai și care atrag bărbații!


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL