Horoscop de weekend, 18 – 19 mai. Surprize fabuloase pentru o zodie!

Friday, 17 May 2019, 18:12, Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend, 18 – 19 mai. Iată ce ne rezervă astrele într-un weekend ploios de mai. 

Adaugă părerea ta

BERBEC
Zilele acestea veți sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiați. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi. Sâmbătă seară veți avea parte de o surpriză.

TAUR
După o săptămâna de muncă, acum vreți să vă odihniți, însă planurile vă sunt date peste cap de prieteni care vor să iasă cu voi în oraș și să vizitați locuri de care ați cam uitat.

GEMENI
Lăsați grijile în weekend-ul acesta și faceți numai ceea ce vă face plăcere. În ultima vreme v-ați ocupat doar de muncă și prieteni și nevoile voastre le-ați lăsat pe ultimul loc. Realizați că voi sunteți cei mai importanți și trebuie să luați asta în serios.

RAC
Se apropie termenul limită pentru ceva și intrați în criză de timp. Trebuie să învățați o lecție foarte importantă din ceea ce se întâmplă acum.

LEU
Veți fi văzuți că un mic lider în aceste zile și o să fiți puși să le explicați tot ceea ce îi interesează. Pe de-o parte vă simțiți bine și importanți, însă unele întrebări vă pun în dificultate și nu prea faceți față.

FECIOARĂ
Sunteți într-o formă de zile mari și vă distrați în compania unor oameni foarte dragi. Nici că vă puteați dori un weekend mai frumos.

BALANȚĂ
Sunteți cu gândul la vacanță. Puneți la punct ultimele detalii ale plecării voastre, astfel încât să fiți siguri că nimeni și nimic nu poate să vă strice cheful de distracție.

SCORPION
Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru vă ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care vă gândeați cu teamă.

SĂGETĂTOR
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

CAPRICORN
Colaborați destul de bine anumite persoane, dar nu sunteți de acord în totalitate cu modul lor de a privi viața. Este de preferat să păstrați contactul, chiar dacă asta înseamnă să vă călcați pe orgoliu.

VĂRSĂTOR
Nu duceți lipsă de energie, așa că weekend-ul acesta nu faceți altceva decât să vă plimbați. Mergeți în locuri în care nu ați mai fost până acum, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut și la final veți fi dornici să repetați experiențele.

PEȘTI
Sunt două zile exact pe placul vostru. O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

 

Sursa