Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 26-27 ianuarie. Un weekend fabulos pentru o zodie

Saturday, 26 January 2019, 10:38 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Acordați prioritate familiei, pentru că în ultima vreme ai fost reținuți la serviciu și v-ați cam neglijat căminul. Se anunță multă distracție alături de prietenii apropiați, poate chiar o petrecere organizată chiar de voi.

TAUR
Stați foarte bine la capitolul comunicare și relații, așa că veți mai câștiga câțiva aliați. Se anunță întâlniri de succes, negocieri reușite, călătorii, toate legate de sfera profesională.

GEMENI
Cele mai ciudate dorințe încep să prindă contur în acest weekend. Toate semnele vă arată că este momentul să acționați în direcția în care trebuie și că toate visele pot deveni acum realitate.

RAC
Este un moment prielnic schimbărilor. Aveți încredere în propria persoană, îndrăzniți să visați pentru că vă pregătiți de o perioadă extrem de interesantă în care orice este posibil pentru voi.

LEU
Este o perioadă potrivită pentru transformări. Veți reuși să scăpați rapid de obiceiurile nesănătoase. Veți fi plini de energie și încrezători.

FECIOARĂ 
Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

BALANȚĂ
Weekend plin de surprize în plan sentimental. Cei care au o relație vor simți cât de importanți sunt în viața partenerului și vor lua decizii pe termen lung în acest sens. Nici pe cei singuri dragostea nu îi va ocoli weekend-ul ăsta.

SCORPION
Nu aveți stare. Aveți chef să ieșiti în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

SĂGETĂTOR
Zilele vi se par mult prea scurte și nu aveți timp să faceți tot ceea ce v-ați propus. Ați dori să se lungească măcar cu câteva ore. O să aveți nevoie de ajutorul unui prieten pentru a reuși să duceți totul la bun sfârșit.

CAPRICORN
Multă relaxare. Asta ați plănuit pentru acest weekend. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, o să aveți de făcut  cateva drumuri , dar nimic care să vă sperie și să vă strice linistea.

VĂRSĂTOR
Sfârșitul de săptămână pentru acești nativi este despre comunicare. Puteți rezolva atât treburi personale, cât și profesionale care necesită comunicarea cu alții, întocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distanțe scurte.

PEȘTI
Proiectele de viitor nu sunt încântătoare, iar în aceste zile vă gândiți serios să o luați pe alt drum. Este o schimbare importanta  și trebuie cântărită foarte bine. Luați în calcul toate variantele și abia apoi mergeți mai departe.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL