Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Hellvig (SRI): "Vom depune toate diligenţele pentru a feri România de orice incident de securitate"

Tuesday, 20 December 2016, 11:22 Sursă: REALITATEA.NET

”Toate aceste lucruri întâmplate în istoria noastră nu trebuie uitate și de fiecare dată când există un moment ca acesta trebuie să ne aducem recunoștință eroilor noștri. Am speranța că dosarul Revoluției din 1989 va face lumină pentru istoria și justiția statului democratic român, a lucrurilor întâmplate aici acum 27 de ani”, a declarat directorul Serviciului Român de Informații (SRI), Eduard Hellvig, subliniind că SRI va depune ”toate diligențele” pentru a avea la dispoziție întregul instrument de lucru pentru a preveni, în viitor, orice incident de securitate.

România are experiență în lupta antitero, afirmă Hellvig, ceea ce face ca astăzi să fim feriți de acest flagel universal - terorismul.

”Confruntarea majoră a zilelor noastre e între lumea în care trăim și cea în care ne dorim să trăim. Cea în care trăim e o lume a conflictelor regionale, globale, a unui terorism care nu mai ține cont de nicio regulă, dar ceea ce fac acești oameni din SRI și Antitero nu face altceva decât să construiască statul democratic pe care îl dorim, un stat puternic, echilibrat, în interesul cetățenilor”, a mai precizat directorul SRI.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL