Gică Hagi, Gică Popescu, Adi Mutu, devastaţi de moartea lui Ilie Balaci

Sunday, 21 October 2018, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

Gheorghe Hagi deplânge moartea lui Ilie Balaci, pe care l-a numit un model şi un fotbalist exemplar. Un alt mare fotbalist, Gică Popescu, crescut chiar la Craiova Maxima, i-a adus şi el un ultim omagiu lui Ilie Balaci. Un alt mare fotbalist şi căpitan al Naţionalei, Adrian Mutu, i-a adus un omagiu celui supranumit "minunea blondă"

Adaugă părerea ta

"Nu exista cuvinte ca sa exprime durerea acestei pierderi imense. Odihneste-te in pace, Ilie Balaci!" a postat Gică Hagi pe contu său de facebook. Un alt mesaj a fost postat pe site-ul oficial FC Viitorul.

"Este o veste teribilă care practic m-a şocat, sunt bulversat total. O pierdere enormă pentru fotbalul românesc, pentru toţi cei care l-am cunoscut, pentru toţi suporterii români. A fost un exemplu pentru noi toţi, pentru generaţii de jucători, un om la fel de mare ca şi talentul său. Transmit sincere condoleanţe familiei, să aibă putere să depăşească acest moment incredibil. Dumnezeu să-l odihnească!", a spus Gică Hagi. 

"Atât timp cât cerul e albastru, vei fi deasupra tuturor. Zbor lin, înger al Universității!", a postat, pe facebook, fostul căpital al Naţionalei, Gheorghe Popescu.  

"Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fii uitat niciodata! Dor si durere!" a scris şi Adrian Mutu, un alt fotbalist explonenţial al generaţiei sale.

sursă foto: FB/Gheorghe Hagi