Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Greşeala uriaşă pe care o faci când consumi cătină cu miere

Tuesday, 21 November 2017, 13:38 Sursă: REALITATEA.NET

Datorită proprietăţilor sale antioxidante, cătina se recomandă pentru întărirea sistemului imunitar (vindecă virozele respiratorii şi gripa), sănătatea ochilor, prevenirea îmbătrânirii, reglarea sistemului endocrin, reglarea nivelului de lipide din sânge şi reducerea inflamatiilor.

Fructele de cătină se păstrează foarte bine în miere de albine, pe timpul iernii.

Mierea conţine microelemente asemănătoare cu cele din sângele uman și se asimilează foarte uşor. Aceasta deţine proprietăţi antibacteriene, bacteriostatice, regenerative şi calmante și mierea este un remediu eficient pentru bolile hepatice, digestive, renale sau ale sângelui.

Iată cum se prepară corect cătina cu miere:

Fructele de cătină trebuie spălate și zdrobite, apoi trebuie puse într-un borcan (cam până la jumătatea lui), iar peste ele se adaugă miere (până la umplerea borcanului). Închide borcanul etanş, apoi păstrează-l la frigider.

După o săptămână, poți consuma acest amestec cu aromă deosebit de plăcută câte o linguriţă sau două în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, timp de cel puţin o lună. Principalul beneficiu este creşterea imunității. În general, foarte mulți o consumă greșit, căci o consumă în timpul zilei.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL