Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Google vrea sa transforme orice televizor într-unul inteligent

Thursday, 28 August 2014, 09:54 Sursă: GadgetReport.ro

Potrivit unor documente Google, prezentate de GadgetReport.ro, noul set-top-box ar urma să ia forma unui simplu card inteligent care se va introduce in televizor, in HDMI sau in slotul CAM, si va aduce pe ecran o interfata cu aplicatii diverse ce vor facilita accesul la filme, seriale, muzica si jocuri, direct de pe internet.Utilizatorii vor putea sa navigheze in meniu folosindu-se de un o telecomanda speciala, cu activare vocala.

 Google promite ca pentru a ajunge la un film sau un joc, nu va trebui sa dam mai mult de trei clickuri, asta pentru ca interfata va fi una intuitiva, realizata sub forma unor carduri, ca in Google Now. Utilizatorii vor primi, astfel, pe ecran recomandari privind filmele, serialele si jocurile, pe baza unui algoritm care analizeaza cautarile anterioare.

 Noul Android TV ar urma sa includa, bineinteles, si aplicatiile devenite standard in industrie, precum Vevo, Netflix, Hulu, Pandora dar si aplicatii native - Play Movies, YouTube si Hangouts.

 Cum va arăta sistemul aflati din emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV. Inregistrarea emisiunii o vedeti AICI.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL