Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Godină o atacă pe Carmen Dan și sare în apărarea șefului de la Omoruri

Tuesday, 09 January 2018, 18:53 Sursă: REALITATEA.NET

Marian Godină spune că ministrul de Interne vorbește în 2018 ca tanti de la tarabă care îți vinde "decât" mere. El se întreabă, retoric, oare cine ar trebui să facă un pas în spate din MAI.

,,Doamna ministru este aceeași care a zis "pronume", în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările Codului Penal. Godina incheie: ,,tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? "Decât" cine?".

Godină amintește că "Doamna ministru este aceeași care a zis "pronume", în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP. "Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? "Decât" cine?"

Într-o postare ulterioară, Marian Godină îi ia apărarea șefului de la serviciul Omoruri, Radu Gavriș, pe care Carmen Dan îl vrea demis. Polișistul crede că cineva dorește să îl demită pe Gavriș deoarece și-a permis să vorbească, să iasă din rând.

"Decapitarea" acestuia ar însemna "decapitarea" oricui îsi permite să iasă din rând, așa cum se întâmpla în vremuri nu de mult apuse. Nu trebuie să permitem asta, scrie polițistul vedetă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL