Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Godină, despre "ambulanţa neagră care răpeşte copii pentru a le lua organele": "M-am săturat!"

Tuesday, 27 September 2016, 19:05 Sursă: REALITATEA.NET

În mesajul său, Godină a arătat că, în realitatea, "ambulanţa neagră" nu există, iar cei care lansează aceste zvonuri o fac doar ca să "preleve like-uri şi share-uri de la oameni de bună credință sau chiar naivi".

"M-AM SĂTURAT DE AMBULANȚA NEAGRĂ! Am primit atât de multe mesaje cu postări despre ambulanța aceea neagră care răpeşte copii pentru a le lua organele, încât mi-am dat seama că sunt foarte mulți care chiar cred că o astfel de ambulanță există", a scris poliţistul.

"Pentru o clipă, am presupus că aş fi un traficant de organe aparținând copiilor. A fost greu să presupun asta, dar, prin absurd, am făcut-o. Nu ştiu cum aş preleva organe de copii, dar în mod sigur nu aş lua o dubă neagră pe care să montez girofaruri şi să inscripționez cuvintele "Ambulanța" şi "Prelevare organe" cu care să mă plimb prin Bucureşti în căutare de copii. Treaba asta cu duba aş face-o doar dacă aş vrea să creez zvonuri care să producă panică şi să "preleve" like-uri şi share-uri de la oameni d,e bună credință sau chiar naivi", a adăugat el.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL