Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

GHEORGHE TURDA a suferit un ATAC CEREBRAL VASCULAR. Ce spun MEDICII despre starea sa de sănătate

Thursday, 28 August 2014, 14:08 Sursă: REALITATEA.NET

"Va face mai multe investigaţii, în urma cărora se va stabili tratamentul", a explicat Opriţa.

Cântăreţul în vârstă de 66 de ani este internat sub supravegherea şefului Secţiei de Neurologie, Viorel Poalelungi, care este medicul său curant.

Gheorghe Turda a suferit, miercuri după-amiază, un atac cerebral vascular, fâcându-i-se rău în timpul unor repetiţii pentru un festival de muzică populară, la Piteşti.

El a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) - SMURD Piteşti, stabilizat şi transportat la Spitalului Judeţean din Piteşti.

Marius Pascu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Piteşti, declara că Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, fiind în afara oricărui pericol. "Este un complex de factori care au dus la acest atac cerebral şi oboseala poate fi unul dintre ei", spunea reprezentantul spitalului din Piteşti.

Pascu mai declara corespondentului MEDIAFAX că Gheorghe Turda "dă semne evidente de recuperare motorie", întrucât începe să îşi revină din pareza facială şi se estompează deficitul motor instalat pe partea stângă a corpului.

Reprezentantul unităţii sanitare spunea că Gheorghe Turda şi-a exprimat dorinţa de a fi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, întrucât acolo profesează medicul său curant, care îi cunoaşte problemele de sănătate.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL