Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gest extrem în Capitală. O fetiţă de 9 ani s-a aruncat de la etaj. Motivul, halucinant!

Friday, 19 June 2015, 19:30 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit medicilor de la Spitalul „Marie Curie”, din Capitală, starea de sănătate a fetiţei este una bună, având în vedere traumatismul prin care a trecut.

Micuţa le-a declarat medicilor că nu s-a aruncat de la etajul patru, ci că ar fi căzut de la balcon, într-un moment de neatenţie.

„Este conştientă, are o stare bună, dar va trebui totuşi să intervenim operator. Pacienta are contuzie pulmonară şi şi-a fracturat mâna, însă medicii de gardă vor stabili dacă ea va fi operată în cursul zilei de azi sau dacă va fi operată zilele următoare. După investigaţii, va fi trimisă pe secţia chirurgicală”, a declarat, pentru adevarul.ro, doctorul Denis Stănescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul „Marie Curie”, din Bucureşti.

Pe de altă parte, surse din Poliţie au declarat că fata a scris un bilet de adio în care a explicat că a decis să-şi ia viaţa pentru că tatăl ei o obligă să înveţe la matematică fără să-i explice. Conform anchetatorilor, eleva a ales să se arunce într-un moment în care era singură acasă. În cădere, aceasta s-a agăţat de crengile unui copac din grădina blocului, după care a căzut pe pământ.


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL