Gafă incredibilă a Poliţiei: tânăr mort în tragedia de la Colectiv, chemat la audieri

Friday, 15 April 2016, 17:07 Sursă: REALITATEA.NET

Gafă de proporţii făcută de Secţia 21 de Poliţie, din sectorul 6 al Capitalei. Oamenii legii l-au chemat la audieri pe Mihai Alexandru Iancu, unul dintre tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Colectiv.

Adaugă părerea ta

Tatăl lui Mihai Alexandru Iancu, Eugen Iancu, a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu citaţia primită pe numele fiului său, pe care Poliţia îl chema la audieri pe 14 aprilie, la ora 09:00.

"Am primit o invitaţie la poliţie pe numele copilului meu mort. Bravo, felicitări M.A.I., mă bucur că mi-ai amintit în ce ţară trăim", a scris părintele pe reţeaua de socializare.

Pe 30 octombrie, în clubul bucureștean Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity susținea concertul de lansare a noului album, a izbucnit un incendiu puternic. Bilanțul celor decedați se ridică la 64, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din țară și 12 în străinătate. La o zi după producerea tragediei, în spitalele bucureștene erau internate 155 de persoane rănite în timpul incendiului.

Alexandru Mihai Iancu, care avea 22 de ani şi era internat în stare critică la Spitalul "Sfântul Ioan", a murit pe 21 noiembrie 2015.

Alte articole din: SOCIAL