Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea: Guvernul împiedică oamenii din jurul Bucureștiului să trăiască. Ferească Dumnezeu de prostul harnic!

Sunday, 22 November 2020, 14:48 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Într-o postare pe Facebook, Firea acuză guvernanții că ”nu mai au nicio fărâmă de discernământ”. Prin carantinarea localităților din jurul Capitalei, care sunt lipite de cartierele din București fără a fi delimitate, autoritățile împiedică practic oamenii să trăiască, spune fostul edil, care reclamă că ”haosul de la guvernare intrece orice limită!”

”Proasta guvernare şi gestiune mai are încă un exemplu, mare cât Casa Poporului! Orban a carantinat judeţul Ilfov, care se află în jurul Bucureştiului, circular, ca un manşon. Zona limitrofă! Practic, localităţile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat! Bucureştenii care şi-au construit sau cumpărat case în Ilfov sunt azi la fel de numeroşi ca localnicii din vatra comunelor şi fostelor comune devenite oraşe. Oamenii trebuie să ajungă zilnic la muncă, la doctor, la diferite instituţii ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul Judeţean Ilfov, Spitalul Judeţean Ilfov sunt toate în Bucureşti!! Orban, ştii asta? Ar trebui să ştii! Şi tu ai casa în Dobroieşti, judeţul Ilfov. Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală? Nu poţi opri oamenii să circule, să-şi rezolve probleme administrative, să muncească. Adică să trăiască!'', a scris Firea, duminică, pe pagina sa de socializare.

Citește și: ”LISTA localităților din Ilfov care au intrat în carantină, de sâmbătă seara. DESCARCĂ noul MODEL de declarație pentru tranzitarea zonelor și deplasarea angajaților”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL