Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriel Oprea, îndemn la mobilizare: Județele neinfectate cu coronavirus pot ajuta într-un efort național 

Friday, 20 March 2020, 13:34 Sursă: Realitatea.net

"Măsurile care au fost anunțate de Comitetul Național pentru Situații speciale de Urgență, de ministrul Marcel Vela, Raed Arafat, dl Bogdan Despescu sunt măsuri bune, necesare în această situație și în această stare excepțională", a declarat, la Realitatea PLUS, Gabriel Oprea, fost Vicepremier pe securitate națională, care a înființat Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

"Avem 7 județe în țară, dacă nu mă înșel, fără coronavirus: Harghita, Sibiu, Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași și Tulcea. Eu cred că în plus în aceste județe, și în toată țara, trebuie să luăm aceste măsuri excepționale în această stare excepțională ca aceste județe, și ca un indicator de speranță că putem gestiona această criză, să rămână neinfectate. Ele pot ajuta într-un efort național, mai mult că viața acolo e mai în regulă decât în restul țării, cu materiale, cu produse alimentare, nealimentare, restul efortului național. Este foarte important acest lucru", a subliniat Gabriel Oprea. 

Citește și:

Gabriel Oprea, la Realitatea PLUS: Militarii trebuie să fie pregătiți să intervină. Acum avem nevoie de specialiști, nu de oportuniști

 

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-20 15:42:28
Andrei

vorbiti de Bavaria si puneti o poza cu orasul Heilderberg din BW. unii totusi au pretentii de la voi...

Alte articole din: ACTUAL