FURIA naturii. Ce a pățit acest PITON sufocat de sute de căpușe a șocat

Friday, 11 January 2019, 12:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Salvare spectaculoasă, în Australia! Un piton acoperit din cap până în vârful cozii cu sute de căpușe a fost recuperat dintr-o piscină aflată în spatele unei case.

După ce a fost scos din apă, șarpele a fost dus la o clinică veterinară unde medicii i-au extras din piele nu mai puțin de 511 căpușe.

Se pare că bestia, când și-a dat seama de pericol, a intrat în apă, cu intenția să înece sutele de paraziți care-i puneau în pericol viața.

"A fost atacat de sute de căpușe, așa că a sărit în apă, ca să le înece", a scris Tony Harrison, salvatorul repitlei, în dreptul imaginilor pe care le-a urcat pe o rețea de socializare.

"Salvez animale, în special șerpi, de 26 de ani, dar este pentru prima oară când văd așa ceva. Este cel mai rău caz. N-am reușit să scoatem toți paraziții, mai are câțiva sub piele, extrem de mici, așa că îi administrăm și medicamente care să-i ucidă. În scurt timp, Nike (numele șarpelui, n.r.) își va reveni complet și va fi eliberat", a adăugat acesta, într-o postare ulterioară.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe imagini, cum arată șarpele.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN