Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fructul minune care slăbește, curăță intestinele, reduce colesterolul și apără inima

Friday, 08 May 2015, 22:09 Sursă: REALITATEA.NET

Proprietatile fructului de acai

Extractul de fruct acai este pe primul loc în topul produselor antioxidante, dovedindu-și eficiența în diete și în tratamentele anti-aging. Fructele acai, consumate cu consecvență, duc o luptă pe termen lung împotriva distrugerii celulelor. Mențin fermitatea pielii datorită conținutului de phytosteroli, un element benefic în procesul colagenului, conferind o hidratare de invidiat.
Fructele acai, prin conținutul ridicat de fibre și de Omega 3, 6 si 9, sunt eficiente în scăderea poftei de mâncare, creșterea energiei și reducerea acumulării de grăsimi și arderea lor rapidă, în același timp. Acaiul și sucul de acai pot fi puse în orice, de la sosuri pentru salate, sucuri de fructe, chiar și cocktailuri. Gustul fructelor acai este o combinație de ciocolată și fructe.

Hyperslim Acai arde colăceii de grăsime în mod uniform

Fructele acai sunt o sursă importantă de antocianine, ce ajută la prevenirea sau tratarea afecțiunilor vasculare sau problemelor sangvine. Despre antocianine se spune că ar fi substanțele care dau vinului proprietățile sănătoase. Totuși, fructele acai conțin această substanță într-o concentrație mult mai mare, astfel că rezultatele sunt mai bune și mai rapide. În plus, fructele acai nu prezintă niciun risc, spre deosebire de vinul roșu, care are o cantitate ridicată de alcool. De asemenea, fructele acai reprezintă o sursă de fier, precum și de alte vitamine și minerale, protejând împotriva anemiei, dar și a altor dereglări metabolice, cauzate de carențele de vitamine și minerale. În plus, ajută la menținerea unui nivel normal al colesterolului, iar nivelul ridicat de fibre alimentare, din fructele de acai, este benefic la curățarea intestinelor și la o digestie mai bună, în general.

Consumul de fructe acai reduce oboseala ochilor, care apare atunci când petreceți mult timp în fața calculatorului. Mai mult, ajută la prevenirea unor afecțiuni ale ochiului, precum glaucomul sau degenerarea maculară.

Sursa: BZI.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL