Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fotografii noi cu autorul atentatului din Manchester cu câteva minute înainte de atac

Sunday, 28 May 2017, 12:06 Sursă: REALITATEA.NET

Cu o atitudine nonșalantă și mâinile ținute în buzunare, nimic din comportamentul lui Salman Abedi nu-i trădează intenția monstruoasă.

Deși este conștient că îl așteaptă propria moarte, nu este nimic în comportamentul sau aspectul său care să-l evidențieze de nenumărații tineri care se plimbă prin centrul orașului Manchester, comentează Daily Mail.

Într-un alt cadru, Abedi privește drept înainte, în timp ce stă cu o mână în buzunar, probabil verificând declanșatorul dispozitivului exploziv pe care l-a folosit pentru a ucide adolescenți și copii la concertul Ariana Grande din Manchester Arena.

Aceste imagini, luate de pe camerele de supraveghere, au fost făcute publice ieri de către detectivi care au pus cap la cap mișcările finale ale criminalului sinucigaș.

În ambele poze, poliția a acoperit fundalul în intenția de a proteja identitatea persoanelor care stăteau alături de el în acel moment.

Autoritățile nu au specificat localizarea exactă a acestuia, dar se crede că ar fi putut fi într-un lift, în drum spre locul de unde urma să urmărească concetul și apoi să-și detoneze bomba. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL